Ozonteatern työskentelee aktiivisesti kohentaakseen Suomen näyttelijätaiteen tasoa tarjoamalla kansainvälisiä Michail Tshehov-näyttelijäworkshopeja. Michail Tshehov:in tekniikka on maailmankuulu näyttelijämetodi, jota yhä useammat ammattinäyttelijät, myös Suomessa, käyttävät. Ozonteatterilla on vankkaa Mchail Tschehov:in näyttelijätekniikan osaamista ja se on osa laajaa kansainvälistä masterclass opettajien, näyttelijöiden, ohjaajien ja teattereiden verkostoa. Åsa Salvesen on vuodesta 1998 opiskellut ja työskennellyt Michail Tshehov-tekniikan parissa ja hän toimii Michael Chekhov Europe-yhdistyksen puheenjohtajana. Berliiniin tukeutuva eurooppalaisten näyttelijöiden ja ohjaajien verkosto järjestää jatkokoulutusta, kursseja jne alan ammattilaisille. Suomessa järjestettävien kurssien osalta Ozonteatern tekee yhteistyötä Michael Chekhov Europen ja suomenruotsalaisen LUST-resurssikeskuksen kanssa.

Tarkempia tietoja:
www.michaelchekhov.eu
www.michaelchekhoveurope.eu
www.michaelchekhov.org
www.lust.fi

Mihail Tshehovista


mikhail chekhov
Michail Tjechov (1891-1955), Anton Tshehovin veljenpoika, oli Venäjällä kuuluisimpia näyttelijöitä. Stanislavskin ja Vahtangovin välinen yhteistyö Moskovan taiteellisessa teatterissa 1900-luvun alussa innoitti Tshehovia luomaan oman näyttelijätekniikkansa. joka korostaa mielikuvitusta näyttelijän tärkeimpänä välineenä. Hänen tekniikkansa on yhä enenevässä määrin käytössä teattereissa ja alan kouluissa. Näyttelijät kuten Marilyn Monroe, Ingrid Bergman, Clint Eastwood ja Johnny Depp ovat pitäneet Mihail Tshehovin virikkeitä heille ratkaisevana tekijänä omassa työssään.
 

Kansainvälinen Michael Chekhov kurssi

Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua ensimmäiseen Suomessa järjestettävään viisiosaiseen Michael Chekhov Training Program-koulutukseen ja seminaariin 30.10-4.11.2014 Helsingissä!
ot logo rod mini

Spinnaregatan 5, 10600 Ekenäs / Telefon: +358 40 821 5140, E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
© OZONTEATERN 2014. Created by WEBIFY for MR MEDIA. Admin.