Ozonteatern arbetar aktivt för att höja nivån på skådespelarkonsten i Finland genom att erbjuda internationella Michail Tjechov-skådespelarworkshops i Finland. Michail Tjechovs teknik är en världskänd skådespelararbetsmetod som allt fler professionella skådespelare, också i Finland, använder sig och inspireras av. Ozonteatern har bred expertis gällande M.Tjechovs skådespelarteknik och ett stort internationellt nätverk av masterclass-pedagoger, skådespelare, regissörer, samt teatrar utomlands. Åsa Salvesen har sedan -98 studerat och arbetat med Michail Tjechov-skådespelarteknik och är styrelseordförande för föreningen "Michael Chekhov Europe", ett i Berlin baserat nätverk bestående av europeiska skådespelare och regissörer som verkar för att organisera fortbildning, kurser etc för proffs i branschen. Ozonteatern samarbetar med Michael Chekhov Europe och det finlandssvenska resurscentret LUST r.f. gällande kursverksamheten i Finland.

För närmare information, gå till
www.michaelchekhov.eu
www.michaelchekhoveurope.eu
www.michaelchekhov.org
www.lust.fi

Om Michail Tjechov 

Chekhov-in-1929Michail Tjechov (1891-1955), brorson till författaren Anton Tjechov, var känd som en av de främsta skådespelarna i Ryssland. Samarbetet med Stanislavskij och Vachtangov på Konstnärliga teatern i Moskva under 1900-talets början ledde till att Tjechov utvecklade sin egen skådespelarteknik, som betonar fantasins betydelse. Hans teknik används idag på teatrar och scenskolor världen över. Bland andra Marilyn Monroe, Ingrid Bergman, Clint Eastwood och Johnny Depp har uppgett Tjechovs teknik som avgörande för sitt skådespelararbete.
 
ot logo rod mini

Spinnaregatan 5, 10600 Ekenäs / Telefon: +358 40 821 5140, E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
© OZONTEATERN 2014. Created by WEBIFY for MR MEDIA. Admin.